BATXILLERAT DUAL

L'Escola Vedruna Cardona ofereix l'oportunitat d'obtenir un DIPLOMA DUAL INTERNACIONAL al acabar el batxillerat.

Des del passat octubre, Vedruna Cardona forma part d'un interessant programa d'estudis que prepara als alumnes per a obtenir el títol de batxillerat HIGH SCHOOL DIPLOMA, el mateix que obtenen els alumnes americans. De la mà d'una gran i consolidada institució educativa nord-americana que articula més de 100.000 alumnes d'arreu del món i 5.000 professors de diferents Estats Units com ara Florida, Texas o Califòrnia.

Els estudiants poden entrar a participar en el programa a partir de 2n d'E.S.O i segueixen amb l'itinerari estipulat, com a mínim fins a 1r de Batxillerat, quan obtenen el diploma. Són tres els principals objectius del Batxillerat Americà: la immersió lingüística, ja que el professorat i el contingut de les matèries és 100% en anglès.  La immersió tecnològica, ja que els estudis són 100% online i la immersió personal, doncs l'organització personal, l'autonomia i els hàbits d'estudi es treballen paral·lelament als continguts.

En el moment en que l'alumne/a entra a formar part del programa de Batxillerat Americà, se li assigna un tutor americà amb qui mantindrà contacte constant via email i conferències, el qual el guiarà, l'assessorarà i li marcarà els objectius a assolir. A la vegada, també rep el suport de la Directora de Programa de l'escola Vedruna que acompanya al grup d'alumnes, en fa el seguiment presencial setmanal i manté contacte amb els tutors americans.

El proper mes de març de 2021, s'obre la nova convocatòria per a poder entrar a formar part del programa el curs vinent. Es recomana iniciar-lo a 2n d'E.S.O perquè la càrrega lectiva sigui més espaiada però es pot començar també a 3r, 4t o 1r de Batxillerat. Tenint en compte que el programa d'estudis és 100% en anglès, per entrar-hi, cal superar una prova el mes de setembre de 2021, de nivell equivalent a un A2/B1 (KET o PET).

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a: batxilleratdual@vedrunacardona.org

 

A continuació podeu consultar el document gràfic i explicatiu de la institució organitzadora del batxillerat dual amb tota la informació referent al programa en qüestió.  

 


També et pot interessar...