Notícies

Visita a la residència d'avis. 6è

Avui, divendres 17 de novembre, els nois i noies de 6è hem anat a visitar els avis de la residència Sant Jaume. Ho solem fer cada curs, però aquest any ha estat diferent: els avis i el personal de la residència ens han preparat una gimcana. Ens hem repartit en quatre grups i hem anat passant per les diferents proves, situades cada una en una planta de l'edifici. Al tercer pis havíem d'ajudar als avis a buscar les diferències en uns dibuixos i al segon havíem d'encertar endevinalles. Una altra prova consistia en ficar les mans dins unes caixes i endevinar que contenien... alguns hem quedat ben enganxifosos! A la sala de la planta baixa havíem de realitzar un seguit d' activitats motrius: saltar un circuit de cercles a peu coix, acompanyar als vellets a fer-ho caminant i una cursa portant una pilota amb una cullera a la boca.

Al final hi ha hagut  el lliurament de premis amb uns trofeus confeccionats pels avis i, com a cloenda,  tots ho hem celebrat amb un bon aperitiu.

Volem agraïr l'esforç i dedicació del personal de la residència per ajudar a preparar les proves, tenir cura dels avis i donar-nos a nosaltres l'oportunitat de conéixer la seva realitat i poder aprendre a dedicar-hi una mica del nostre temps i de la nostra alegria, vitalitat i estimació.