Notícies

Projecte Innova 360º. 2n d'ESO

Les noies i els nois de 2n d’ESO hem participat en un projecte anomenat Innova Art 360º. Consisteix en fer un estudi a nivell arquitectònic i històric d’un edifici emblemàtic del nostre entorn amb una càmera de 360º. Hem aprofitat que a Cardona tenim la Canònica de Sant Vicenç per portar a terme aquest repte.

En aquest projecte hem treballat conceptes de diferents àrees:

En l’apartat de tecnologia, hem descobert com és una càmera de 360º, com s’utilitza i el procés de gravació. També hem après edició amb l’aplicació Gear 360º.

En l’apartat de ciències socials, hem après conceptes sobre la Col·legiata de Sant Vicenç, el seu estil de construcció, les formes arquitectòniques que hi apareixen, les pintures…

Des de l'àrea de música vam crear la nostra pròpia composició. Vam composar i editar la música del vídeo utilitzant el programa audacity.

I per acabar, en l’ apartat de visual i plàstica, hem hagut de ser originals i molt imaginatius per crear la nostra pròpia escultura.

Cal dir que han sorgit petites complicacions ja que només teníem una setmana per assolir el repte. Tot i així, ens n’hem sortit molt bé i hem obtingut un molt bon resultat, estem satisfets d’haver-ho aconseguit!

Aquí teniu els enllaços per visualitzar els treballs, esperem que us agradin: