Notícies

Cloenda Erasmus +. ESO

Del 16 al 21 de febrer ens han visitat estudiants d’Alemanya, França i Polònia, en motiu de la darrera trobada del projecte Erasmus+ European School Run. Integration, Health, Brain”.

Els alumnes dels diferents països s’han allotjat amb algunes de les nostres famílies, i han pogut veure i viure la nostra cultura a través del nostre dia a dia.

Els alumnes de segon vam ser els encarregats de donar-los la benvinguda a través d’una presentació en anglès que vam preparar a classe, amb ball de sardanes inclòs! Els va agradar molt i ens van felicitar per la feina feta.

Els alumnes de tercer vam compartir amb ells una sessió cardiovascular molt intensa i divertida; jumping, spinning i zumba, res se’ns va resistir! També vam fer un test per poder completar la investigació que ha donat forma a part del projecte, i on intentem demostrar que l’esport millora la concentració.

Els alumnes de quart vam preparar una gimcana en anglès pel castell, on els estudiants dels altres països van descobrir la història, algunes de les llegendes de Cardona i el seu edifici més emblemàtic.

Era la seva primera gimcana, i els va encantar!

 Tots junts vam compartir una esquiada, una estona divertidíssima d’escalada, torneig d’esports, sessió de bàsquet beat i jocs en anglès. Ah! I tant els alumnes de tercer com els de segon vam preparar dues festes, la de benvinguda i la de comiat, en les quals vam ballar i gaudir d’un petit refrigeri, preparat amb molta il·lusió, a més de passar una estona increïble tots junts.

Han estat cinc dies molt intensos, plens de bons moments i emocions, és una llàstima que s’hagi acabat tan ràpid. Estem segurs que la nostra amistat durarà per sempre!