Notícies

Colònies a Vallter 2000. C. Superior

Els alumnes de 5è i 6è teníem previst anar de colònies abans de Setmana Santa,  però vam haver d'ajornar-les per les condicions meteorològiques adverses. Finalment, els dies 5 i 6 d'abril vam poder fer estada a l'alberg Pastuira de Setcases, al Ripollès.

El dijous, després d'instal·lar-nos i dinar, vam anar a fer un recorregut amb raquetes de neu, vam tirar amb arc i vam córrer en quad. Abans que es fes fosc encara vam poder jugar a la neu. Després, jocs de taula, sopar i un dels moments més esperats, la discoteca.

L'endemà, els monitors ens van fer una classe de medi sobre el terreny. Ens van explicar i vam observar les característiques del paisatge d'alta muntanya i les de Vallter en concret. Després vam viure l'experiència de pujar en telecadira fins a l'estació d'esquí de Vallter 2000. Allà vam fer un munt de baixades en trineu i vam tornar a agafar el telecadira per baixar fins l'alberg a dinar. Encara ens va quedar temps per fer els darrers jocs a la neu abans de pujar a l'autocar que ens esperava per tornar a Cardona després de gaudir d'uns dies de natura, esport i agradable convivència amb els companys i les mestres.