Notícies

Els estels guarden mil secrets. 3r de Primària

Avui dimarts, dia 19 de juny, hem anat a la residència i hem explicat als avis el nostre projecte de “El Petit Príncep”.

N’ hem après moltes coses del projecte i de la visita als avis.

El petit príncep és un conte poètic i filosòfic escrit per Antoine de Saint-Exupéry. El llibre ens narra la història d'un aviador i la seva trobada amb un nen, cosa que li fa replantejar la vida adulta.

Agafant  el fil del què explica el geògraf al petit príncep sobre la vida, podem dir que l’important no és quedar-se en el passat, l’important és com fem les coses.

Cada dia  pot ser un gran dia  si hi posem ganes i entusiasme. Cada dia que passa són més experiències, coneixements, somriures, vivències, records màgics...

I a més, us heu preguntat mai si les plantes hi senten? Les plantes poden estimar i ser estimades? Doncs...

“- Si algú estima una flor de la qual només n'existeix un exemplar en milions i milions d'estrelles, amb això en té prou per ser feliç quan se la mira. Pensa : "La meva flor és aquí, en algun lloc..."Però si el be es menja la flor, per ell és com si, tot d'un plegat, totes les estrelles s'apaguessin ! I no és important, això!”  El Petit  Príncep /Antoine de Saint-Exupéry

Els avis i les àvies ho tenen clar i saben, perquè així els ho hem dit i ho hem sentit, que:

Els estels guarden mil secrets i ...sabeu què?... Els n’ hem regalat un a cadascú.

Gràcies avis per la vostra companyia. Per nosaltres ha estat un plaer poder compartir aquesta estona amb vosaltres.

 Els alumnes de 3r de Primària

Vedruna Cardona