Notícies

Colònies a Tamarit. C. Superior

Per cloure bé el mes d'octubre, 5è i 6è vam fer una estada a Tamarit, molt a prop de Tarragona. Les activitats van girar al voltant del projecte que estem treballant: Els romans.

El primer dia vam fer els tallers "Benvinguts a Tàrraco" i "Vestits romans"; en aquest darrer vam poder experimentar com era la roba emprada pels habitants de Roma i la seva relació amb la posició social. Després vam conèixer els principals elements de la mitologia grega i romana amb una divertida gimcana anomenada "Descobrint l'Olimp". I per cloure la jornada...una "Gran festa romana" a la discoteca! Quan en vam sortir començava a ploure i tant les mestres com els monitors estaven preocupats perquè no podriem fer l'activitat de l'endemà: la visita a la Tàrraco romana.

Després de ploure tota la nit, l'endemà vam estar de sort i vam poder recórrer, sense massa dificultats, les impressionants restes que els romans deixaren a Tarragona: les muralles, el circ i, per acabar l'impressionant amfiteatre al costat d'un mar blau i inquiet per la tempesta, el Mare Nostrum.

A part d'això, aquests dies ens han servit per conviure amb els companys i les mestres i gaudir de bons moments plegats.