Notícies

6è: Gimcana a la residència d'avis

Ahir, 29 de novembre, els nois i noies de 6è vam anar a visitar els avis de la residència Sant Jaume. Els avis i el personal de la residència ens van preparar una gimcana. Ens vam repartir en quatre grups i vam anar passant per les diferents proves, situades cada una en una planta de l'edifici.

A la planta baixa treballàvem les habilitats motrius; els avis triaven un número a l'atzar i nosaltres havíem d'encertar-lo en una catifa tirant-hi un saquet. També havíem de practicar punteria amb unes anelles. A la primera planta vam haver de resoldre les endevinalles que els avis havíen preparat. Una altra prova, que es feia a la segona planta, era la del tacte.Consistia en ficar les mans dins d'unes caixes i endevinar que contenien... vam quedar ben enganxifosos! A la tercera planta havíem de trobar les diferències en uns dibuixos.

Al final, ja tots junts, hi va haver el lliurament de premis que van ser unes medalles molt nadalenques fetes pels avis.

Volem agraïr l'esforç i dedicació del personal de la residència per ajudar a preparar les proves, tenir cura dels avis i donar-nos a nosaltres l'oportunitat de conèixer la seva realitat i poder aprendre a dedicar-hi una mica del nostre temps i de la nostra alegria, vitalitat i estimació.