Notícies

Celebració del Dia de la Pau (DENIP) a l'escola

"Obrim les portes, acollim la PAU!!!"

Un any més, el dia 30 de gener, vam celebrar el dia de la Pau i la no violència a l'escola. Enguany vam realitzar diverses activitats guiades pel lema "La Pau obre portes”. Les setmanes anteriors a la celebració, a les aules, vam treballar tot un seguit de dinàmiques que van acabar amb l'elaboració d'una CASA plena dels nostres desitjos de pau, de manera que entre tots vam poder construir una gran ciutat de pau i harmonia. Tots els valors que cadascú va escriure dins la casa són molt importants per conviure en pau però va arribar el moment d'escollir-ne només un. El valor que va donar nom a la nostra classe, casa nostra, la nostra ciutat!!!

El nom triat s'havia d'escriure en una clau ben gran per donar-la a uns altres companys de l'escola, habitants d'altres ciutats veïnes, perquè ens puguin visitar quan vulguin.

L'acte del dia 30 va consistir en una cadena d'intercanvi de claus i desitjos de pau entre tots els cursos, començant pels més petits de llar d'infants i acabant amb els més grans de 4t d'ESO. Vam finalitzar la celebració ballant tots junts la cançó "Obriu les portes” de Txarango.

Tant de bo els desitjos de pau expressats aquest dia es puguin fer realitat!

Moltes gràcies a totes les famílies que ens van acompanyar!

 

"Si no tenim ni procurem pau a casa nostra, no la trobarem en els altres”

                                                                                                                        (Sta. Teresa de Jesús)