Notícies

Sortida de cicle superior a les Hortes i a Sant Salvador

El dia 31 d'octubre vam iniciar el treball del projecte "Coneixement de l'entorn natural i agrícola de Cardona” amb una sortida a les Hortes i al riu Aigua d'Ora per conèixer el bosc de ribera.

Vam travessar el Pla de les Hortes i ens vam aturar a ca la Pauleta on els avis de la Júlia T. de 5è, el Joan i l'Aurora, ens van ensenyar el seu hort i ens explicaren els productes que hi conreen i algunes de les seves vivències. Allà vam poder entendre de forma ben pràctica el significat literal de l'expressió "arrencar cebes” i vam plegar les nous que ens feien caure del noguer. Els donem les gràcies per l'acollida i la dedicació.

Tot seguit vam travessar el riu Aigua d'Ora, afluent del Cardener, i vam poder-ne observar les seves característiques i les de la vegetació de la riba, el bosc de ribera. Tot tenia uns colors de tardor preciosos!

Finalment, i com a bons defensors del medi ambient, vam fer una recollida de brossa que hi havia abandonada als marges del riu, la vam classificar i la vam transportar fins al contenidor corresponent.

En resum, una sortida de tardor, amb un temps magnífic i un munt d'aprenentatges nous.