Notícies

UN PAS D'ETAPA BEN DIFERENT!

 

Aquest curs no hem pogut celebrar junts el pas d'Etapa dels alumnes de P5, 6è de primària i 4t d'ESO a la pista de l'escola. Hem trobat a faltar el tradicional pont humà que feiem tots els alumnes per deixar passar per sota, entre música i rialles, els protagonistes. El Covid ens ho ha impedit.

Però mitjançant el Hangouts meet, positivisme i imaginació es poden fer moltes coses: Dir-nos paraules d'agraïment, petons i abraçades des de la distància, veure vídeos de mestres i alumnes ben alegres i divertits, fer converses recordant anècdotes viscudes, enviar-nos moltes felicitacions i també emocionar-nos acabant amb les llàgrimes als ulls.

 Des de la Comunitat Educativa Vedruna Cardona felicitem a tots aquests alumnes que han completat una etapa, els animem a començar-ne una altra amb esperança i amb el convenciment de que tot anirà millor malgrat les adversitats.

 Volem mencionar especialment els nois i les noies de 4t d'ESO, als quals animem a seguir endavant, a perseguir els seus desitjos i les seves il·lusions.

"Us convidem, en un futur, a venir a l'escola a veure'ns, a fer-nos l'abraçada que no hem pogut donar-nos i a compartir amb nosaltres les aventures que trobareu en la vostra nova etapa. Vedruna Cardona seguirà essent casa vostra.

Us deixem un recull dels videos compartits:

Pas d'etapa P5:

https://youtu.be/QECcbPYHBi0

Pas d'etapa 6è:

https://youtu.be/3VZMCpeR7ns  

https://youtu.be/xoP06EhXRCU

https://view.genial.ly/5eea487ee2e75a0d8bce4665/presentation-final-de-curs-gracies

Pas d'etapa 4t d'ESO:

https://www.youtube.com/watch?v=YYYiRsWFkWo (profes)

https://www.youtube.com/watch?v=nLq4iKmhno8 (profes)

https://youtu.be/9brtI3CPx7A (4tESO)

https://www.youtube.com/watch?v=nQRvTTafdT8 (1r ESO)

https://youtu.be/GENVBb6PESc (2nESO)

https://youtu.be/4cMVcRwcefQ (3rESO)